Beton Elicopterizat Buzau

★ Beton Elicopterizat Buzau • Pardoseli industriale Buzau • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Buzau • Pardoseli industriale Buzau • Pret / m2Beton Elicopterizat Buzau : betonul elicopterizat este utilizat, in special, pentru pardoselile spatiilor cu destinatii mai putin uzuale. Aici pot fi incluse spatiile industriale din diferite ramuri – halele de lucru, atelierele auto, depozitele, spatiile comerciale – caile de acces din marile magazine si malluri, parcarile – subterane, supraetajate, exterioare sau interioare si multe alte spatii cu trafic intens si risc de deteriorare din cauza factorilor mecanici, chimici, de clima.

Principalele atuuri ale acestui tip de pardoseala potrivit atat pentru interior, cat si pentru exterior sunt durata de utilizare indelungata, aspectul variat prin paleta larga de culori pe care betonul elicopterizat o poate avea, timpul scurt de realizare, intretinerea usoara si ieftina, versatilitatea spatiului putand fi aplicat afara sau in interior, pe suprafete plane sau in rampa.

Desi este o solutie de amenajare a pardoselilor foarte avantajoasa, betonul elicopterizat nu poate fi executat de catre oricine. Este nevoie de acces la materiale de calitate, dar si la utilaje cu ajutorul carora betonul sa fie turnat, nivelat si apoi sclivisit pana cand acesta capata aspectul dorit. Apeleaza la echipa noastra, o echipa cu experienta in pardoseli si amenajari cu beton elicopterizat pentru a discuta despre proiectele tale!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Buzau (Buzau) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219