Beton Elicopterizat Bucecea

★ Beton Elicopterizat Bucecea • Pardoseli industriale Bucecea • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Bucecea : desi sunt considerate pardoseli industriale, pardoselile elicopterizate surprind atat prin durabilitate, cat si prin aspectul lor decorativ. Acesta este unul dintre motivele pentru care aria de raspandire a acestei tehnici de acoperire a solului s-a extins atat de mult si acopera astazi atat zona industriala, cat si zone comerciale, de agrement si sportive, dar si rezidentiale.

Ca aspect, pardoselile elicopterizate pot fi simple, gri sau colorate, cu suprafete netede sau cu luciu care are efect de oglinda. Ca rezistenta, pardoselile elicopterizate pot sustine traficul intens, greutatea, pot fi supuse factorilor mecanici, chimici, climaterici. Suprafetele sunt solide, nu au denivelari, puncte slabe sau fisuri, fiind din acest motiv si foarte usor de curatat si intretinut.

Atunci cand optezi pentru amenajarea spatiilor cu pardoseli elicopterizate este recomandat sa te bazezi pe materii prime de calitate, comandate direct de la o statie de betoane, dar si pe o echipa care sa cunoasca aceasta tehnica. Contacteaza-ne pentru a discuta despre proiectele tale in domeniul betonului elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Bucecea (Botosani) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219