Beton Elicopterizat Brosteni

★ Beton Elicopterizat Brosteni • Pardoseli industriale Brosteni • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Brosteni : Pentru sape si pardoseli cu rezistenta mecanica ridicata, betonul elicopterizat este o solutie moderna de amenajare pe baza de beton. Betonul folosit intr-o formula speciala si armat cu structura metalica este turnat si apoi finisat prin slefuire cu o masina numita elicopter rezultand o suprafata dura, care nu are puncte slabe si care poate sustine aceeasi greutate in orice punct sau directie.

Betonul elicopterizat nu se deterioreaza in conditii dificile precum traficul sau compresia ori sub actiunea factorilor chimici sau climaterici. Pentru a creste si mai mult rezistenta pardoselilor elicopterizate, se poate aplica un strat de cuart responsabil pentru o intarire mai eficienta a compozitiei de beton si pentru colorarea suprafetei.

Datorita proprietatilor sale, betonul elicopterizat este folosit la amenajarea spatiilor industriale, comerciale, dar poate fi adaptat si pentru sapele spatiilor rezidentiale, garaje, parcari. Contacteaza echipa noastra pentru a primi oferte personalizate pentru lucrarile tale pe baza de beton elicopterizat cu sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Brosteni (Suceava) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219