Beton Elicopterizat Brezoi

★ Beton Elicopterizat Brezoi • Pardoseli industriale Brezoi • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Brezoi : betonul elicopterizat este un sistem de acoperire a pardoselilor care poate face fata unui nivel ridicat de uzura. Pardoselile elicopterizate rezista sub frecare repetata cauzata de traficul intens, impact, socuri, scugeri de apa si lichide care ar putea deteriora suprafata, temperaturi scazute sau ridicate.

Suprafata finisata si sigilata cu lacuri de protectie a pardoselilor elicopterizate tine departe depunerile de murdarie si se poate spala sau curata simplu cu produse de curatenie. In aceste conditii, intretinerea pardoselii pe termen lung se face fara investitii suplimentare si nu pune absolut nicio problema beneficiarilor.

Ca si aspect, pardoselile elicopterizate pot varia de la un strat neted, gri, de tip industrial, care poate fi folosit pentru spatii fara pretentii decorative si pana la personalizare prin luciu oglinda si culori variate obtinute cu pigmenti sau cuart. Contacteaza echipa noastra pentru a amenaja avantajos spatiile care au nevoie pardoseli durabile!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Brezoi (Valcea) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219