Beton Elicopterizat Brasov

★ Beton Elicopterizat Brasov • Pardoseli industriale Brasov • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Brasov • Pardoseli industriale Brasov • Pret / m2Beton Elicopterizat Brasov : in functie de scopul pentru proiectate, spatiile au nevoie de anumite tipuri de pardoseala. De exemplu, pentru spatiile in care exista un trafic aglomerat, pericolul de impact, frecare, abraziune, riscul expunerii la factori chimici sau expunerea la conditii de mediu problematice (umiditate, temperatura scazuta, temperature ridicata)  betonul elicopterizat este o solutie potrivita.

De altfel, betonul elicopterizat poate fi intalnit in multe dintre spatiile destinate industriei, in centre comerciale, in zonele de acces sau in parcarile amenajare in interior sau in exterior. Pardoselile din beton elicopterizat au suprafata neteda, unori luciul fiind unul de tip oglinda si pot fi colorate in diverse nuante, in functie de stratul de cuart adaugat sau de pigmentul ales. Datorita procesului mecanizat de slefuire, pardoselile elicopterizate capata o rezistenta crescuta care este pastrata mai bine in timp prin adaugarea la final a unui strat de lac protector.

Realizarea pardoselilor din beton elicopterizat poate fi facuta numai de echipe care detin utilaje mecanizate, speciale pentru aceasta tehnica. Colaboreaza cu noi, echipa cu activitate in constructii si amenajare pardoseli pentru a pune in aplicare ideile tale de amenajare a pardoselilor cu beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Brasov (Brasov) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219