Beton Elicopterizat Braila

★ Beton Elicopterizat Braila • Pardoseli industriale Braila • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Braila • Pardoseli industriale Braila • Pret / m2Beton Elicopterizat Braila : betonul elicopterizat este recomandat pentru spatii care au destinatii mai speciale, precum parcarile, centrele comerciale si depozitele acestora, halele industriale, fabricile si zonele de acces si aprovizionare, centrele de agrement. Acesta poate fi aplicat atat pentru realizarea pardoselilor de interior, cat si a celor de exterior, fiind rezistent atat la trafic si factori mecanici, cat si la factori de mediu (umezeala, temeperaturi scazute sau ridicate).

Pentru lucrarile cu beton elicopterizat sunt necesare utilaje mecanizate care se folosesc atat la turnarea betonului si nivelarea lui, cat si la slefuirea sau sclivisirea suprafetei betonate. Slefuirea, de exemplu, se face cu un utilaj numit elicopter. Deoarece executia pardoselilor elicopterizate este in mare parte mecanizata, timpul de lucru nu este foarte indelungat.

Colaboreaza cu echipe de specialisti in constructii si amenajari care lucreaza cu echipamente performante adecvate realizarii pardoselilor elicopterizate! Experienta in aplicarea betonului elicopterizat a echipei este completata de atentia oferita materiilor prime folosite, tehnicilor de lucru si implicarii in fiecare proiect preluat.

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Braila (Braila) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219