Beton Elicopterizat Borsec

★ Beton Elicopterizat Borsec • Pardoseli industriale Borsec • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Borsec : lucrarile cu beton elicoterizat sunt din ce in ce mai frecvente in spatiile industriale, dar si in spatiile comerciale sau rezidentiale. Acest aspect se datoreaza durabilitatii pe care o are betonul elicopterizat in conditii dificile – trafic intens, impact cu obiecte grele sau voluminoase, conditii termice sau de umiditate, varsarea produselor chimice.

Betonul elicopterizat este, la baza, un strat de beton cu o compozitie aparte care are o armatura bine realizata si aditivi adaugati precum cuartul. La fel de importanta precum formula de beton folosita este tehnica de lucru. Aceasta poate fi realizata doar cu echipamente mecanizate si de ea depinde in mare parte durata de viata, aspectul si simplitatea intretinerii suprafetei finisate.

Apeleaza la echipe care au acces atat la materii prime de calitate, cat si la utilaje de ultima generatie. Intr-o lucrare in care detaliile fac diferenta, respectarea in totalitatea a procesului de lucru este foarte importanta pentru functionalitatea indelungata si pentru aspectul betonului elicopterizat. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Borsec (Harghita) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219