Beton Elicopterizat Borsa

★ Beton Elicopterizat Borsa • Pardoseli industriale Borsa • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Borsa : betonul elicopterizat este o solutie de amenajare pentru zonele industriale, comerciale si rezidentiale ample, in care exista risc mare de uzura a pardoselilor. Aplicat si intretinut corect, betonul elicopterizat poate sustine atat traficul intens auto sau pietonal si rezista foarte bine sub influenta factorilor chimici sau de mediu.

Folosit in spatiile industriale, de exemplu, betonul elicopterizat este o alternativa mult mai eficienta decat sapele clasice acoperite cu vopsea ori rasini. Acesta nu se deterioreaza sub traficul auto, cu motostivuitoare sau utilaje grele si nu este afectat de uleiuri sau alte produse chimice. In plus, aspectul sau decorativ constand in paleta larga de culori care poate fi folosita, este util pentru delimitarea spatiilor de lucru in hale sau interioarele fabricilor.

Fie ca optezi pentru beton elicopterizat simplu sau beton elicopterizat cu cuart care are o rezistenta mai mare si o culoare in functie de preferinte, ai avantajul de a folosi pardoselile lucrate mult timp fara investitii suplimentare. Contacteaza echipa noastra, experta in pavari si amenajari pe baza de beton elicopterizat si pune in opera proiectele tale!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Borsa (Maramures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219