Beton Elicopterizat Bocsa

★ Beton Elicopterizat Bocsa • Pardoseli industriale Bocsa • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Bocsa : pardoseala elicopterizata este, la baza, un sistem de amenajare industriala care ofera numeroase avantaje, in special durata indelungata de utilizare si aspectul decorativ. Pentru obtinerea unei suprafete din beton elicopterizat se toarna mai intai un strat de beton cu o compozitie speciala si armatura, se scliviseste stratul de beton, apoi se adauga un strat de cuart si se finiseaza suprafata.

Dupa etapele de lucru, pardoselile elicopterizate devin adevarate placi unitare, solide si netede de beton, care pot fi supuse traficului intens sau altor activitati cu risc mare de uzura. Ele pot fi finisate pana la obtinerea efectului de oglinda si pot avea diferite culori, de la gri specific betonului si pana la alte variante diverse (rosu, caramiziu, verde).

Deoarece pardoselile elicopterizate sunt durabile si aspectuoase, aria lor de utilizare s-a extins destul de mult si acum pot fi intalnite nu doar in spatii industriale, ci si in centre comerciale, Sali de sport, clinici, centre rezidentiale. Contacteaza echipa noastra si afla cat de potrivit este betonul elicopterizat pentru proiectele tale de pavari si amenjare!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Bocsa (Caras Severin) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219