Beton Elicopterizat Blaj

★ Beton Elicopterizat Blaj • Pardoseli industriale Blaj • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Blaj : betonul elicopterizat poate fi observat in interiorul spatiilor intens utilizate, precum zonele industriale, comerciale, parcarile. Datorita formulei speciale de beton folosite si a rezistentei sporite in conditii de utilizare dificile (trafic, impact, contact cu substante nocive, vreme nefavorabila), betonul elicopterizat este folosit atat pentru amenajarea pardoselilor interioare, cat si a celor exterioare.

Alegerea lucrarilor pe baza de beton elicopterizat sunt motivate prin mai multe argumente. Durata indelungata de viata este unul dintre cele mai importante avantaje pe care acest sistem de pardoseala le are, iar aceasta vine la pachet cu usurinta curatarii si intretinerii, astfel incat pardoselile elicopterizate sa fie folosite ani de-a randul fara investitii insemnate.

Pardoselile elicopterizate sunt apreciate, insa, si pentru designul special care se remarca prin doua trasaturi – aspectul neted pana la luciu oglinda si paleta larga de culori obtinute prin adaugarea unui strat de cuart sau a unor pigmenti suplimentari. Contacteaza echipa www.beton-elicopterizat.ro cu activitate in domeniul constructiilor si amenajarilor pentru lucrari cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Blaj (Alba) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219