Beton Elicopterizat Bistrita

★ Beton Elicopterizat Bistrita • Pardoseli industriale Bistrita • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Bistrita • Pardoseli industriale Bistrita • Pret / m2Beton Elicopterizat Bistrita : cea mai potrivita tehnica de amenajare a pardoselilor este cea care se adapteaza cel mai bine scopului sau de utilizare. In cazul in care pardoselile sunt intens utilizate, sunt supuse presiunii mari a traficului sau poate fi afectata de impact, frecare, abraziune, recomandarea specialistilor este utilizarea betonului elicopterizat.

Betonul elicopterizat poate fi aplicat pe suprafete dispuse orizontal sau in rampa, acolo unde interventia cu ajutorul utilajului specific numit elicopter poate fi facuta. Aceasta etapa de finisare a betonului cu ajutorul elicopterului este cea mai importanta din procesul de lucru deoarece definitiveaza atat rezistenta, cat si aspectul neted al pardoselilor.

Daca esti in cautarea unei echipe care sa te poata ajuta cu pardoseli elicopterizate pentru spatii extinse precum cele existente in zone comerciale, industriale, de agrement, echipa noastra iti sta la dispozitie cu oferte personalizate, materiale de calitate si utilaje de ultima generatie. Contacteaza-ne pentru a discuta despre proiectele tale de amenajare a pardoselilor de interior sau de exterior!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Bistrita (Bistrita-Nasaud) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219