Beton Elicopterizat Bicaz

★ Beton Elicopterizat Bicaz • Pardoseli industriale Bicaz • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Bicaz : betonul elicopterizat este o metoda de prelucrare a betonului folosind echipamente specifice. Rezultatul consta in pardoseli functionale, foarte rezistente, care se preteaza atat constructiilor de tip industrial, cat si celor de tip civil si care se deosebesc de alternativele clasice prin durabilitate si aspectul decorativ.

Pentru obtinerea betonului elicopterizat se folosesc compozitii speciale de beton, deseori imbunatatite cu aditivi speciali precum cuartul si pigmenti de culoare care variaza optiunile cromatice. Aceste compozitii sunt turnate, omogenizate si slefuite prin procese mecanizate care aduc la suprafata un strat de beton dur, cu aspect neted sau lucios, fara denivelari, asperitati sau fisuri.

Fie ca ai de realizat un proiect complex de constructii si amenajari sau lucrari mai  limitate, carora li se potriveste sistemul de pavare cu beton elicopterizat, poti apela cu incredere la echipa noastra.  Dispunem de meseriasi cu experienta care lucreaza cu echipamente performante si materii prime de calitate pentru rezultate durabile garantate. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Bicaz (Neamt) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219