Beton Elicopterizat Beresti

★ Beton Elicopterizat Beresti • Pardoseli industriale Beresti • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Beresti : alegerea unei pardoseli elicopterizate aduce avantaje care privesc functionalitatea, dar si partea de estetica a spatiilor. Fiind un material folosit, in general, in zonele industriale, betonul elicopterizat are ca principal beneficiu rezistenta sporita. El poate sustine atat traficul intens, cat si influenta factorilor mecanici, climaterici, chimici.

Aplicarea betonului elicopterizat se face prin procese mecanizate, in mai multe etape, dintre care cea mai importanta este slefuirea suprafetelor. Slefuirea su sclivisirea se face cu ajutorul masinii de elicopterizat sau elicopterului care prin miscari executate la viteza mare poate nivela betonul lasand in urma sa un strat de beton dur, finisat, lustruit, rezistent si usor de curatat.

Pentru ca functionalitatea betonului elicopterizat sa indeplineasca toate conditiile este nevoie de colaborarea cu o echipa de meseriasi care cunosc bine procedura de lucru, care stiu sa aleaga materiile prime de calitate si au acces la utilaje si scule profesioniste performante. Contacteaza-ne pentru a discuta despre lucrarile tale cu beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Beresti (Galati) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219