Beton Elicopterizat Beclean

★ Beton Elicopterizat Beclean • Pardoseli industriale Beclean • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Beclean : in topul solutiilor de amenajare a pardoselilor industriale se afla in momentul actual betonul elicopterizat. Argumentele sunt diverse, insa cele mai importante raman – durata mare de utilizare fara reparatii a acestor pardoseli, rezistenta in conditii dificile de trafic, intretinerea usoara, rolul decorativ si costurile avantajoase.

Pardoseala de beton elicopterizat este, practic, o placa unitara obtinuta prin turnarea unei compozitii speciale de beton, omogenizarea si slefuirea ei pana cand capata duritate, aspect neted si lustruit. Suprafata acoperita cu beton elicopterizat este foarte solida, impermeabila si sustine greutatea la fel de bine in toate punctele si directiile sale.

Suprafata elicopterizata poate fi simpla, avand aspect finisat si culoarea gri a betonului sau poate fi imbunatatita cu un strat de cuart cu minerale si ciment care ii adauga un plus de rezistenta si culoare. Indiferent care este varianta potrivita de pardosela elicopterizata pentru spatiile tale – simpla, cu cuart adaugat, cu pigmenti de culoare – echipa noastra te poate ajuta sa o pui in practica. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Beclean (Bistrita Nasaud) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219