Beton Elicopterizat Bechet

★ Beton Elicopterizat Bechet • Pardoseli industriale Bechet • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Bechet : pardoselile industriale trebuie sa fie rezistente si usor de intretinut. Desi functionalitatea acestora este unul dintre principalele criterii decisive, conteaza destul de mult si aspectul lor. Pentru pardoseli rezistente si estetice, betonul elicopterizat s-a dovedit a fi in ultima perioada o alegere avantajoasa pentru multi proprietari de spatii industriale, comerciale, rezidentiale.

Betonul elicopterizat are la baza o compozitie complexa de beton careia ii sunt adaugati aditivi specifici pentru rezistenta la trafic intens si greu, presiunea greutatii, impact la contactul cu obiecte voluminoase, impermeabilitate la umezeala, dar si la posibila contaminare cu produse din mediul industrial – chimic care pot afecta suprafata.

Acesta compozitie este aplicata cu ajutorul echipamentelor profesionale si este finisata printr-un proces mecanizat de slefuire astfel incat suprafata rezultata este asemenea unei placi betonate dure, netede, care nu se zgarie, nu se fisureaza si nu se crapa usor.  Colaboreaza cu echipa www.beton-elicopterizat.ro, pentru lucrari cu beton elicopterizat in care sunt folosite materii prime de calitate si echipamente profesionale. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Bechet (Dolj) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219