Beton Elicopterizat Barlad

★ Beton Elicopterizat Barlad • Pardoseli industriale Barlad • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Barlad : spatiile de lucru din mediul industrial, comercial, dar si spatiile rezidentiale mai complexe au nevoie de sisteme de pardoseala durabile precum betonul elicopetrizat executat simplu sau cu strat de cuart colorat astfel incat sa nu existe frecvent nevoia de a investi in lucrari de reparatii sau restaurare, mai ales ca aceste pardoseli sunt utilizate intens.

Pardoselile elicopterizate sunt realizate prin mai multe etape de lucru, multe dintre acestea fiind mecanizate si avand nevoie de utilaje sau scule profesionale pentru a fi puse in practica. Cea mai importanta etapa este cea a omogenizarii si sclivisirii stratului de beton, in urma careia se obtin structura solida a acestor pardoseli si aspectul lustruit.

In functie de preferinte si caracteristicile spatiului de amenajat, pardoselile elicopterizate pot avea mai multe niveluri de netezime, ajungand pana la efectul de oglinda si mai multe culori, unele adaugate cu ajutorul stratului colorat de cuart, altele prin pigmenti de culoare. Contacteaza echipa noastra si solicita o oferta personalizata pentru tipul de pardoseala elicopterizata care se potriveste cel mai bine spatiilor proprii de lucru!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Barlad (Vaslui) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219