Beton Elicopterizat Baile Herculane

★ Beton Elicopterizat Baile Herculane • Pardoseli industriale Baile Herculane • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Baile Herculane : pentru spatii amenajate cu pardoseli care rezista multi ani fara a fi nevoie de investitii costisitoare pentru mentenanta sau reparatii, alege betonul elicopterizat. Aceasta varianta apreciata de catre specialistii in constructii si utilizatorii de solutii moderne de amenajare se bazeaza pe o reteta speciala de beton si etape de lucru mecanizate.

Dupa ce este sclivisit, betonul capata o rezistenta mare la uzura, astfel ca poate fi supus socurilor si abraziunii fara a-si pierde aspectul impecabil. Suprafata finala a pardoselilor elicopterizate poate fi personalizata prin culoare, de la nuanta de gri specifica materialelor brute de constructii si pana la optiuni cromatice deosebite obtinute cu pigmenti de culoare sau cuart.

Cu toate ca are o multime de avantaje, minusul betonului elicopterizat este acela ca nu permite realizarea etapei de sclivisire in mod manual, ci doar cu echipamente profesionale. Acest lucru inseamna ca este nevoie sa colaborezi cu o echipa de meseriasi si ideal ar fi ca acestia sa aiba experienta de lucru precum si acces la utilaje profesionale. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Baile Herculane (Caras Severin) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219