Beton Elicopterizat Baia Sprie

★ Beton Elicopterizat Baia Sprie • Pardoseli industriale Baia Sprie • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Baia Sprie : betonul elicopterizat – slefuit si lustruit este o varianta excelenta de pardoseala pentru spatiile cu trafic intens, fie ca este vorba de trafic auto, trafic pietonal sau activitatea anumitor echipamente (de exemplu, motostivuitoare). Tocmai de aceea, sapa sau pardoseala elicopterizata se foloseste in hale industriale, in depozite si zone de aprovizionare, in parcari, pe culoare si cai de acces si in multe alte zone dispuse la uzura.

Acest sistem de pardoseala este obtinut cu ajutorul unor compozitii speciale de beton si ciment, imbunatatite cu aditivi speciali precum cuartul care adauga rezistenta si culoare. Compozitia care se toarna pe planuri orizontale sau in rampa este nivelata, omogenizata si sclivita cu un utilaj numit masina de elicopterizat. Pentru utilizare timp indelungat, suprafata de beton elicopterizat finisata este sigilata cu lac de protectie.

Atat materialele utilizate, cat si respectarea etapelor de lucru sunt conditii obligatorii pentru lucrari durabile pe baza de beton elicopterizat. Ca sa nu iti asumi riscuri, colaboreaza cu o echipa cu experienta in pavari si amenajari. Contacteaza-ne pentru recomandari si oferte de pret personalizate!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Baia Sprie (Maramures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219