Beton Elicopterizat Babeni

★ Beton Elicopterizat Babeni • Pardoseli industriale Babeni • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Babeni : betonul elicopterizat este un tip de pardoseala trainica, foarte frecvent utilizat in ultima perioada. Spatiile potrivite pentru utilizarea betonului elicopterizat sunt diverse, de la suprafete folosite in diverse scopuri lucrative, in domenii precum productia, serviciile, logistica, auto, la spatii comerciale si rezidentiale, parcari, garaje.

Suprafetele acoperite cu beton elicopterizat sunt durabile si isi pastreaza intact aspectul atunci cand sunt utilizate pentru trafic intens, cand exista socuri sau abraziune, conditii de umiditate sau temperaturi variate. Elicopterizarea betonului este etapa care ii confera acestuia duritate, transformandu-l intr-o placa solida care poate sustine activitate intensa.

Pentru aspectul estetic al betonului elicopterizat, se foloseste un strat de cuart care sustine si completeaza foarte bine proprietatile betonului, dar si pigmenti de culoare. Intreg procesul de lucru realizat corect, atat etapa de elicopterizare, cat si celelalte proceduri contribuie la obtinerea unor rezultate calitative. Colaboreaza cu echipa noastra de pavari si amenajari pentru pardoseli elicopterizate durabile, realizate cu resonsabilitate si profesionalism!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Babeni (Valcea) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219