Beton Elicopterizat Azuga

★ Beton Elicopterizat Azuga • Pardoseli industriale Azuga • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Azuga : Betonul elicopterizat este recomandat in zonele in care este nevoie de o suprafata dura care sa suporte traficul intens si actiunea factorilor mecanici, chimici, climaterici. El poate fi aplicat in halele industriale, in centrele comerciale, in spatiile de depozitare si aprovizionare, in parcari, dar si in complexurile rezidentiale (sape, garaje, cai de acces).

Datorita proprietatilor sale, betonul elicopterizat poate fi executat pe suprafele plane sau in rampa, in interior sau in exterior. Pentru aplicare se foloseste o formula speciala de beton si ciment, armata cu plasa si fier, intarita optional cu un strat de cuart. Suprafata finisata prin slicisirea cu echipamente mecanizate este sigilata apoi cu lacuri speciale pentru a nu se deteriora in timp.

Pavaj din Beton Elicopterizat in Azuga • Pret / m2 in

Pentru ca atat materiile prime si echipamentele folosite, cat si priceperea meseriasilor care desfasoara lucrari cu beton elicopterizat conteaza foarte mult pentru calitatea pardoselilor obtinute, iti recomandam colaborarea cu o echipa cu experienta. Contacteaza-ne pentru a discuta despre proiectele tale de amenajare cu beton elicopterizat cu sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Azuga (Prahova) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219