Beton Elicopterizat Ardud

★ Beton Elicopterizat Ardud • Pardoseli industriale Ardud • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Ardud : una dintre cele mai trainice pardoseli este cea executata cu beton elicopterizat. Pentru realizarea betonului elicopterizat sunt foarte importante atat materiile prime alese care contribuie la obtinerea compozitiei potrivite de beton, cat si respectarea etapelor de lucru si punerea lor in practica de catre meseriasi priceputi.

Betonul elicopterizat se lucreaza in mai multe etape – pregatirea suprafetei, turnarea betonului, nivelarea, omogenizarea si elicopterizarea suprafetei de beton. Desi numele tehnicii vine de la elicopter, utilajul folosit pentru slefuirea suprafetelor, toate echipamentele utilizate pentru pardoselile elicopterizate contribuie la obtinerea unor proiecte calitative si durabile.

Opteaza pentru pardoseli care isi pastreaza aspectul timp indelungat, atat in conditii de trafic si socuri mecanice, cat si in conditii climaterice dificile (umiditate crescuta, temperature variabile). Echipa noastra va pune la dispozitie echipe de meseriasi priceputi si echipamente performante pentru punerea in opera a oricaror proiecte pe baza de beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart.

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Ardud (Satu Mare) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219