Beton Elicopterizat Arad

★ Beton Elicopterizat Arad • Pardoseli industriale Arad • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Arad • Pardoseli industriale Arad • Pret / m2Beton Elicopterizat Arad : betonul elicopterizat este o alternativa mai noua de amenajare a pardoselilor din diverse zone care sunt supuse traficului auto sau pietonal.

Aceasta tehnica bazata pe slefuirea betonului armat imbogatit cu ingrediente speciale transforma suprafetele turnate in adevarate placi unitare de beton, fara asperitati, netede pana la luciu de oglinda, cu rezistenta mare in toate punctele sale.

Locatiile in care se potriveste cel mai bine aplicarea pardoselilor elicopterizate sunt zonele comerciale si cele industriale, dar si parcarile. In functie de exigentele estetice ale zonelor in care este folosit, betonul elicopterizat poate fi slefuit pana cand capata netezime sau pana cand se obtine un luciu perfect.

Betonul elicopterizat poate fi imbunatatit cu un strat de cuart, care sa ii creasca rezistenta si sa ii adauge culoare.

Pentru realizarea lucrarilor cu beton elicopterizat, echipa noastra ofera servicii complete de consultanta si executie pentru toate tipurile de proiecte. Beneficiezi, astfel, de experienta unei echipe cu numeroase lucrari finalizate in domeniul amenajarilor cu beton elicopterizat, de echipamente performante si materii prime de calitate pentru obtinerea unor pardoseli durabile. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Arad (Arad) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219