Beton Elicopterizat Aninoasa

★ Beton Elicopterizat Aninoasa • Pardoseli industriale Aninoasa • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Aninoasa : pardoselile elicopterizate sunt foarte durabile. Ele sunt folosite mai ales in spatiile industriale, acolo unde este obligatoriu ca pardoselile sa poata fi folosite timp indelungat fara a interveni frecvent pentru lucrari de reparatii sau restaurare. Deoarece au aspect decorativ, luciu si culoare, pardoselile elicopterizate pot fi intalnite si in centre comerciale, zone de agrement, bazine si piscine, piste, parcari, complexuri rezidentiale.

Desi este aplicat in mai multe etape – pregatirea suprafetei, turnarea betonului, driscuirea, finisarea si sigilarea pardoselii obtinute – betonul elicopterizat are un timp de realizare destul de avantajos care permite spatiilor sa nu stea blocate pentru multe zile.  Acest aspect se datoreaza utilizatii echipamentelor profesionale de finisare a betonului.

Fie ca ai de amenajat spatii mai restranse sau mai complexe, echipa noastra te poate ajuta cu informatii utile despre utilitatea betonului elicopterizat, despre variantele potrivite de beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart, dar si cu oferte de pret personalizate si termene de lucru convenabile. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Aninoasa (Hunedoara) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219