Beton Elicopterizat Anina

★ Beton Elicopterizat Anina • Pardoseli industriale Anina • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Anina : pardoselile elicopterizate sunt garantate pentru utilizare indelungata. Acestea sunt aplicate, in general, in spatiile in care se desfasoara activitati cu masini, utilaje, trafic pietonal, dar si activitati care au risc mare de a zgaria pardoselile cu anumite obiecte, de a raspandi lichide care pot lasa urme pe suprafata.

Deoarece betonul elicopterizat este un strat foarte rezistent, lucios, acoperit cu lac de protectie, suprafata se curata si se intretine simplu si usor. Costurile de mentenanta ale pardoselilor elicopterizate sunt avantajoase pe termen lung comparativ cu alte solutii industriale clasice de amenajare a spatiului.

Pentru ca betonul elicopterizat sa indeplineasca toate caracteristicile pe care le poate avea, dar si sa aiba un aspect decorativ impecabil, este important ca materialele sa fie de calitate si etapele de lucru sa fie respectate in totalitate. Apeleaza la echipa noastra pentru lucrari de beton elicopterizat executate cu profesionalism si responsabilitate.

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Anina (Caras Severin) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219