Beton Elicopterizat Amara

★ Beton Elicopterizat Amara • Pardoseli industriale Amara • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Amara : Betonul elicopterizat este una dintre primele optiuni atunci cand vine vorba despre pardoseli industriale cu design decorativ. Acest tip de acoperire este specific halelor industriale, interioarelor fabricilor, depozitelor, silozurilor, marilor magazine comerciale si zonelor de aprovizionare, cailor de acces si parcarilor. In anumite conditii, el poate fi turnat si in spatii rezidentiale, in curti, garaje, pe alei de mari dimensiuni.

Pardoselile elicopterizate sunt formate dintr-un strat gros de beton armat cu caracteristici speciale care este omogenizat si slefuit cu ajutorul unui aparat numit elicopter pana cand capata aspectul uniform si neted. Pentru o rezistenta la uzura mai mare, in unele cazuri, betonului elicopterizat i se aplica un strat special de cuart care coloreaza pardoseala in nuanta dorita.

Deoarece sunt esentiale atat alegerea materiilor prime potrivite, care indeplinesc conditii de calitate superioara, cat si accesul la echipamente performante pentru turnarea, omogenizarea, sclivisirea betonului, specialistii recomanda colaborarea cu echipe de specialisti care au experienta in tehnica betonului elicopterizat asa cum este echipa noastra. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Amara (Ialomita) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219