Beton Elicopterizat Alexandria

★ Beton Elicopterizat Alexandria • Pardoseli industriale Alexandria • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Alexandria • Pardoseli industriale Alexandria • Pret / m2Beton Elicopterizat Alexandria : in constructii si amenajari exista o varietate tot mai mare de echipamente si tehnici de lucru astfel incat, uneori, poate fi dificil sa te orientezi catre cea care se potriveste cel mai bine proiectelor planificate. Pentru spatii industriale, comerciale, zone de agrement, cai de acces si parcari, betonul elicopterizat este o idee inteligenta de acoperire a suprafetelor orizontale si a rampelor.

Betonul elicopterizat inseamna, mai exact, acoperirea suprafetelor cu materie prima pe baza de beton care este intarit cu fier si plasa. Apoi, slefuirea si finisarea suprafetelor cu elicopterul (un aparat specific acestei tehnici de realizare a pardoselilor) pana cand se obtine rezistenta foarte buna si aspect lucios sau de oglinda, in fucntie de preferinte. Atunci cand este tratat cu cuart, betonul elicopterizat poate capata o gama variata de culori care ii mareste valoarea estetica.

Daca betonul elicopterizat se potriveste proiectelor tale ample de amenajare, fie ca acestea se gasesc in sectoare industriale, comerciale, publice, este indicat sa apelezi la o companie care are experienta in derularea lucrarilor complexe. Colaboreaza cu noi, echipa cu activitate in constructii si experienta in domeniul betonului elicopterizat si beneficiaza de lucrari durabile si convenabile!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Alexandria (Teleorman) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219