Beton Elicopterizat Alba Iulia

★ Beton Elicopterizat Alba Iulia • Pardoseli industriale Alba Iulia • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Alba Iulia • Pardoseli industriale Alba Iulia • Pret / m2Beton Elicopterizat Alba Iulia : betonul elicopterizat este folosit in amenajarea pardoselilor din spatiile in care rezistenta trebuie sa se imbine armonios cu aspectul estetic.

Acest material de acoperire a suprafetelor orizontale si in rampa se intalneste mai ales in centrele comerciale si depozitele acestora, in halele industriale, in fabrici, pe caile de acces si in parcari.

Rezistenta pardoselilor elicopterizate este datorata atat materiilor de baza care se folosesc (beton armat imbunatatit cu diverse ingrediente, cuart), cat si tehnicii speciale de slefuire care creeaza din suprafata turnata de beton o placa dura, capabila sa sustina traficul si presiunea greutatii in toate punctele ei.

Aspectul pardoselilor elicopterizate impresioneaza atat prin netezimea sa, care poate ajunge pana la un luciu-oglinda, cat si prin culoarea data de stratul de cuart sau de pigmentii adaugati.

Rezistenta si aspectul pardoselilor de beton elicopterizat sunt influentate atat de materiile prime folosite, cat si de respectarea etapelor de executie si a tehnicilor de slefuire. Tocmai de aceea, cel mai sigur este sa colaborezi cu o echipa cu experienta in realizarea betonului elicopterizat, care garanteaza pentru calitatea lucrarilor sale. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Alba Iulia (Alba) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219