Beton Elicopterizat Aiud

★ Beton Elicopterizat Aiud • Pardoseli industriale Aiud • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Aiud : betonul elicopterizat este un tip de pardoseala adecvat pentru spatiile cu destinatii speciale deoarece indeplineste calitati de rezistenta si design. Acesta este obtinut din materii prime din clasa betonului care sunt imbunatatite cu aditivi speciali astfel incat sa se ajunga la un sistem durabil, care isi pastreaza aspectul sub trafic intens, greutate, abraziune, contact cu produse chimice.

Acest sistem de pardoseala este destul de versatil, deoarece poate fi aplicat pe spatiile plane sau in rampa, la interior sau la exterior. Tehnica de lucru consta in mai multe etape care trebuie sa fie respectate intocmai, precum pregatirea suprafetei, turnarea betonului, omogenizarea lui, adaugarea stratului special de cuart, elicopterizarea suprafetei si sigilarea ei cu produse speciale.

Datorita utilizarii echipamentelor si sculelor profesionale mecanizate, betonul elicopterizat este o pardoseala cu proces rapid de realizare, care poate fi data in folosinta intr-un timp scurt. Contacteaza echipa www.beton-elicopterizat.ro, experta in constructii si amenajari in domeniul pardoselilor dure decorative si programeaza lucrarile tale cu beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Aiud (Alba) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219