Beton Elicopterizat Agnita

★ Beton Elicopterizat Agnita • Pardoseli industriale Agnita • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Agnita : Un sistem de pavare potrivit pentru sape sau pardoseli industriale, comerciale, rezidentiale este betonul elicopterizat. Pentru a pava suprafetele cu beton elicopterizat ai nevoie de o echipa de meseriasi care dispune de utilaje mecanizate specifice (pentru turnarea, omogenizarea si slefuirea suprafetei betonate), materii prime si aditivi speciali.

Unul dintre cei mai cunoscuti aditivi folositi in realizarea betonului elicopterizat este cuartul. Acesta se aplica intr-un strat care ajuta atat la cresterea durabilitatii si rezistentei suprafetelor, cat si la colorarea acestora intr-o gama variata de culori. Betonul elicopterizat poate fi aplicat fara cuart, rezultand o pardoseala dura, gri, finisata sau cu cuart si pigmenti de culoare, rezultand o pardoseala colorata, decorativ.

Pentru pavarea spatiilor cu pardoseli durabile realizate cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart, solicita consultanta si oferte personalizate echipei www.beton-elicopterizat.ro, recomandate de experienta vasta in domeniul pavarilor si amenajarilor si numeroasele lucrari finalizate cu succes. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Agnita (Sibiu) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219